Med lasere til messen

PUBLISERT: 2 januar 2023
OPPDATERT: 9 januar
Eddy Authen, daglig leder (t.h.) og Terje Kristiansen-Bakke, teknisk salg, med noen av maskinene de har fra G-Weike. Over bak til venstre er Gweike LC6040N og den største maskinen til høyre er Gweike LC1390N. I front er Gweike Cloud.

Maskinagenten er forhandler av G-Weike Co2 laserskjærere og graverere og tilbyr lokalt lager av både nye produkter, reservedeler og ikke minst norsk service og support. Bedriften ser på Sign, Print & Promotion-messen 8.-9. februar som kanskje den viktigste arena for å treffe riktig publikum i forhold til deres produkters muligheter.

Bedriften stiller på Sign, Print & Promotion-messen 8.-9. februar med to personer, Eddy og Terje, som representerer både salg og support. De beskriver seg som en liten og kundefokusert forhandler som yter sin beste service til alle kunder.

– Maskinagenten tar kundene på alvor og gir alle som kjøper den respekt de fortjener, forteller daglig leder, Eddy Authen.

Hvorfor bør besøkende komme til standen deres?
– G-Weike tilbyr en meget god ytelse og en mengde muligheter til en pris som gir en lavere investeringskostnad enn mange av konkurrentene. Alle som ønsker en fornuftig inngangspris til Co2-lasermarkedet, uten å gå på bekostning av kvalitet bør se hva vi tilbyr.

Hva er de store nyhetene dere viser?
– Vi viser frem flere av årets nye modeller og demonstrerer og viser frem produkter som kan lages på maskinene.

Hvilke forventninger har du til messen?
– Vi håper på en synliggjøring av bedriften vår i dette segmentet som messen er laget for.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768