World Wrap Masters inntar Signtext-standen

PUBLISERT: 9 januar 2023
OPPDATERT: 10 januar
Produkt- og markedansvarlig Elin Linnerud fra Signtext inviterer til selskapets lounge på Sign, Print & Protion-messen.

Hvem blir norsk mester i bilfoliering? – det avgjøres på World Wrap Masters som Signtext tar seg av i samarbeid med Fespa Norge og Agi under Sign, Print & Promotion-messen. Selskapet inviterer også inn til deres lounge, hvor de besøkende kan se de siste folienyhetene.

Signtext er en underleverandør av skilt og dekor og til grafisk bransje. I sitt sortiment har de blant annet 3M og Mactac folier og gjennom deres søsterselskap Sign Production leverer de også ferdigprodusert print- skilt- og foliedekor.

Til Sign, Print & Promotion-messen har de påtatt seg et aldeles spesielt oppdrag. Med en stand plassert midt på messegulvet er de vertskap for konkurransen World Wrap Masters som skal kåre den norske mesteren i bilfoliering.

– Det blir ekstra mye liv og røre på vår stand i år; vi gjennomfører World Wrap Masters konkurranse i samarbeid med FESPA Norway og AGI, sier Elin Linnerud som er produkt- og markedsansvarlig hos Signtext. hun fortsetter:

– Det blir en skikkelig wrap-fest med Ole «Solskin» Ravn som speaker under konkurransen, produktdemonstrasjoner i pausene og dyktige deltakere som får bryne seg på blant annet bildekor.

Konkurransen pågår over messens to dager og deltakerne kommer til å benytte seg av 3Ms IJ280 Print Wrap i sine kreasjoner. Den endelige vinneren kåres til norsk mester og går videre til den store Europafinalen i München som finner sted den 23.-24. mai i år.

Meld deg på her.

Lounge midt på messegulvet

Men det blir mer enn bare konkurranse på Signtexts stand. Å vandre rundt på en messe er anstrengende, derfor har de satt opp en avslappende lounge.

–Den er lagd av 100% resirkulert materiale. Vi ønsker å inspirere deg med alle mulighetene Swedboard har, samt vise deg de unike printløsningene vi får til på glassklar folie.

For selvsagt kommer det til å være produkter der som selskapet er forhandlere av, men også informasjon om hvordan de virker som foretak.

– Vi snakker gjerne med deg om vår produksjon, der vårt fokus på arbeidsflyt har gjort at vi kan jobbe raskere, smartere og med de samme ressursene som tidligere, sier Elin Linnerud.

Blant annet er det litt folienyheter som de er sugne på å presentere.

– Vi gleder oss til å vise deg noen av løsningene vi får til med våre printere, gradert effekt med frosted look på glassklar folie, alltid skreddersydd efter kundes ønsker. Print med motiv på begge sider, uten folieblokkering i midten, alt printet i én omgang. 3M lanserer en ny PPF (Paint protection folie) med en unik programvare som gjør monteringen enda enklere og smidigere.

Holdbarhet er stikkordet

Årets tema på Sign, Print & Promotion er «veien mot bærekraft». Flere utstillere spår en grønn fremtid i den grafiske bransjen, også Elin Linnerud.

– Jeg forventer at det grønne skiftet vil sette sitt preg på messen. Vi merker fra markedet en økt etterspørsel etter miljøvennlige materialer, og jeg forventer å se mange spennende løsninger omkring dette fra utstillerne.

I år blir det første gang hun besøker messen som utstiller, hun har nemlig nylig tiltrådt i sin stilling som produkt og markedsansvarlig på Signtext.

– Jeg håper å bli endra bedre kjent med alle våre kunder som jeg kun har snakket med på telefon. Jeg kommer ikke alene; jeg har med meg de erfarne og dyktige kollegaene mine som dere allerede kjenner! Vi ses på messa!

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324