World Wrap Masters inntar Signtext-standen

PUBLISERT: 9 januar 2023
OPPDATERT: 10 januar
Produkt- og markedansvarlig Elin Linnerud fra Signtext inviterer til selskapets lounge på Sign, Print & Protion-messen.

Hvem blir norsk mester i bilfoliering? – det avgjøres på World Wrap Masters som Signtext tar seg av i samarbeid med Fespa Norge og Agi under Sign, Print & Promotion-messen. Selskapet inviterer også inn til deres lounge, hvor de besøkende kan se de siste folienyhetene.

Signtext er en underleverandør av skilt og dekor og til grafisk bransje. I sitt sortiment har de blant annet 3M og Mactac folier og gjennom deres søsterselskap Sign Production leverer de også ferdigprodusert print- skilt- og foliedekor.

Til Sign, Print & Promotion-messen har de påtatt seg et aldeles spesielt oppdrag. Med en stand plassert midt på messegulvet er de vertskap for konkurransen World Wrap Masters som skal kåre den norske mesteren i bilfoliering.

– Det blir ekstra mye liv og røre på vår stand i år; vi gjennomfører World Wrap Masters konkurranse i samarbeid med FESPA Norway og AGI, sier Elin Linnerud som er produkt- og markedsansvarlig hos Signtext. hun fortsetter:

– Det blir en skikkelig wrap-fest med Ole «Solskin» Ravn som speaker under konkurransen, produktdemonstrasjoner i pausene og dyktige deltakere som får bryne seg på blant annet bildekor.

Konkurransen pågår over messens to dager og deltakerne kommer til å benytte seg av 3Ms IJ280 Print Wrap i sine kreasjoner. Den endelige vinneren kåres til norsk mester og går videre til den store Europafinalen i München som finner sted den 23.-24. mai i år.

Meld deg på her.

Lounge midt på messegulvet

Men det blir mer enn bare konkurranse på Signtexts stand. Å vandre rundt på en messe er anstrengende, derfor har de satt opp en avslappende lounge.

–Den er lagd av 100% resirkulert materiale. Vi ønsker å inspirere deg med alle mulighetene Swedboard har, samt vise deg de unike printløsningene vi får til på glassklar folie.

For selvsagt kommer det til å være produkter der som selskapet er forhandlere av, men også informasjon om hvordan de virker som foretak.

– Vi snakker gjerne med deg om vår produksjon, der vårt fokus på arbeidsflyt har gjort at vi kan jobbe raskere, smartere og med de samme ressursene som tidligere, sier Elin Linnerud.

Blant annet er det litt folienyheter som de er sugne på å presentere.

– Vi gleder oss til å vise deg noen av løsningene vi får til med våre printere, gradert effekt med frosted look på glassklar folie, alltid skreddersydd efter kundes ønsker. Print med motiv på begge sider, uten folieblokkering i midten, alt printet i én omgang. 3M lanserer en ny PPF (Paint protection folie) med en unik programvare som gjør monteringen enda enklere og smidigere.

Holdbarhet er stikkordet

Årets tema på Sign, Print & Promotion er «veien mot bærekraft». Flere utstillere spår en grønn fremtid i den grafiske bransjen, også Elin Linnerud.

– Jeg forventer at det grønne skiftet vil sette sitt preg på messen. Vi merker fra markedet en økt etterspørsel etter miljøvennlige materialer, og jeg forventer å se mange spennende løsninger omkring dette fra utstillerne.

I år blir det første gang hun besøker messen som utstiller, hun har nemlig nylig tiltrådt i sin stilling som produkt og markedsansvarlig på Signtext.

– Jeg håper å bli endra bedre kjent med alle våre kunder som jeg kun har snakket med på telefon. Jeg kommer ikke alene; jeg har med meg de erfarne og dyktige kollegaene mine som dere allerede kjenner! Vi ses på messa!

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag