Alvøen tar med seg mange maskiner og mye utstyr

PUBLISERT: 16 januar 2023
OPPDATERT: 16 januar
Alvøen har med seg mange maskiner og mye utstyr til Sign, Print & Promotion-messen på Hellerudsletta, samt mange medarbeidere.

Alvøen AS kommer til Sign, Print & Promotion-messen med Epilog laserkuttere, Multicam fresebord, Cosign Skiltsystemer og Rowmark materialer.

Alvøen tar med seg mange maskiner og utstyr til Sign, Print & Pack-messen. På deres stand finner man Hendrik, Frode, Steffen, Jeanette og Geir, som alle er klare for en prat om de besøkendes behov og muligheter med Alvøens maskiner, skiltsystemer og forbruksmateriell.

«Vi har med oss Epilogs nyeste serie med integrerte kamera for posisjonering, og kamera for passmerkelesing,» skriver markedskoordinator Jeanette Lillebø Ekren i en epost til oss.

«Vi har også med oss en 3-304 Multicam CNC fres, med verktøyveksler og vakuumbord. Besøk vår store stand E-60, for også å bli kjent med vårt brede utvalg av skiltsystemer og materialer for lasergravering og skjæring».

Alvøen leverer maskiner for plateskjæring, og permanent merking, samt ett utvalg av skiltemner, skiltplater og skiltsystemer. Siden 1997 har Alvøen har levert over 700 lasersystemer for permanent merking og skjæring i Norge.

«Epilog sin produktserie har maskiner og vi har maskiner som passer de fleste merke og skjærebehov,» skriver Ekren videre. «Vi hjelper deg med å finne den optimale merkemaskinen for å dekke ditt behov».

Maskiner og deler på lager

Alvøen har åtte teknikere i Norge. Selskapet selger også brukte maskiner, og på lager i Bergen og Sarpsborg står både nye og brukte maskiner klare for levering. På lager er også alle nødvendige slitedeler for alle maskiner.

Hvilke forventninger har dere til messen?

– Vi gleder oss til å møte eksisterende kunder og potensielt nye kunder og samarbeidspartnere på messen. Besøk vår stand E60 for å se vårt utvalg av skiltsystemer, maskiner og forbruksmateriell.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik