Print Supplies: ”En game changer”

PUBLISERT: 10 februar 2023
OPPDATERT: 22 mars
Sebastian Erliksson, key account manager hos Print Supplies, er trygg på fremtiden med Mimaki på maskinsiden.
Print Supplies lagde show med sin nye maskinpark fra Mimaki på Sign, Print & Promotion.
Leverandøren av trykkmateriale til storformatproduksjon er nå også en aktør på maskinsiden. I slutten av 2022 inngikk de et samarbeid med Mimaki om å selge deres maskinportefølje på det norske markedet. Siden avtalen ble sluttført har mye for Print Supplies handlet om å bygge en service- og salgsorganisasjon og få alle brikkene på plass. Det sier Sebastian Erliksson, key account manager i Print Supplies.
På Sign, Print & Promotion, 8. – 9. februar, fikk selskapet endelig holde sin etterlengtede premiere med maskindemonstrasjoner for kunder og besøkende.
Hva betyr dette for dere?
– Vi er veldig glade for å ha fått på plass Mimaki og skal nå få dette til å vokse i Norge. De fortjener en bedre posisjon på det norske markedet, sier han og forteller at de nå har en god ordning med hele serviceapparatet – utdannede selgere som kan selge en printer etter kundens behov. Ikke bare selge for å selge.
Print Supplies holdt ikke tilbake – flere av Mimakis printerløsninger ble vist frem på Sign, Print & Promotion-messen 8.-9. februar.

Mimakis maskiner, alt fra planskriveren JFX200-2513 EX til rull-til-rull-skriveren Mimaki CJV330 og print & cut-løsninger ble demonstrert på messestanden.
– Vi har en Rolls Royce – nye 330 fra Mimaki som gir god fart og kvalitet for de som produserer mye. Så har vi en innstegsmodell – JV100 for de som vil begynne å produsere for en liten sum. Den gir mye maskin for pengene.

Han forteller også om Mimakis storebror med UV-blekk, som har den fordelen at den kan skrive ut på alt mulig – et større spekter av muligheter, sier han, og kommenterer også planskriveren:
– Vår flatbed-printer er den bestselgende printeren i sitt segment i Europa.

Planskriveren JFX200-2513 EX.

Materialleverandøren planlegger også å utvide til Sverige.
– Foreløpig har jeg ikke så mye å si om det annet enn at vi kommer til å gå inn i Sverige. En dato er ikke på plass.

Åpner dere et salgskontor?
– Det jeg kan si nå er at vi åpner nettbutikk og nettside i Sverige. Produktene vil gå fra Norge med en samarbeidspartner på transportsiden. Men lageret vil fortsatt være i Norge. Så får vi se hva som skjer.

Sebastian Erliksson forteller at det i første omgang handler om å begynne å selge wrappingfolier og beskyttelsesfilmer. De ser også etter et sted å holde opplæringen sin i Print Supplies Academy i nabolandet.
– Det har vært en suksess for oss. Alle kunder som har vært med oss ​​på folieringskurs har forbedret seg og fått svært verdifull kunnskap.

Materialleverandøren bød også på bilfoliering på messestanden.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

ECO3: Komplett prepress-løsning til flexo

ECO3, tidligere kjent som Agfa Offset Solutions, går inn i flexo-verdenen. På Labelexpo vil de demonstrere en helt ny portefølje for flexo-segmentet.
eco3

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small