UiG - ung i grafisk på studietur

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 20 mars 2023
OPPDATERT: 20 mars
Unge grafikere skal på studietur til Trondheim. Pressebilde.

UiG – «Ung i Grafisk» organiserer de under 45 år i grafiske bedrifter. Nå arrangerer de studietur til Trondheim 4. – 6. mai 2023 og holder landsmøtet sitt der.

UiG ønsker å skape bedre kontakt blant yngre i grafisk bransje. Medlemsskap i UiG er fritt for medlemsbedrifter av Grafisk Bransjeforening print og kommunikasjon. UiG tilrettelegger for studieopplegg, kurs, bedriftsbesøk og generell kompetanseheving for Norsk Industri. Normalt arrangeres en vår- og en høsttur. Nå inviterer de til studietur til Trondheim 4. – 6. mai, og skryter av et godt faglig program fredag og mulighet for morgenfly fra østlandet (kl 07:10).

Det blir omvisninger på Trondheim Eskefabrikk og Skipnes, i tillegg besøker de Canon Trondheim og Fagtrykk. Felles middag fredag. Det blir også landsmøte for foreningen, og byvandring lørdag.

Lenke: Ungigrafisk.no

Les videre

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Packnorth Award 2024 er åpen – nå med flere nyheter

For fjerde gang arrangeres Packnorth Award-konkurransen av Packnews og med Scanpack som partner. I dag 1. februar er påmeldingssiden åpnet. Årets konkurranse byr på nyheter.
Scen-Scanpack-2022

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768