Lakkbeskyttelse fra raskt voksende leverandør

PUBLISERT: 6 september 2023
OPPDATERT: 6 september
Anna Gnosspelius inviterer messebesøkende til å komme og klemme og kjenne på PPF-foliene fra GSWF.

Forhandleren Scandraft tar med eksempler fra sitt brede utvalg av materialer og tilbehør til bilde-, dekor- og reklameproduksjon til Sign&Print Scandinavia.

Familieselskapet Scandraft har hovedkontor i Mölnlycke utenfor Gøteborg og tilbyr alt fra vinyler til ulike bruksområder til papir, plate og displaymateriale.

På messen vil mye dreie seg om GSWFs lakkbeskyttelsesfolier, som Scandraft begynte å selge for et par år siden. På den tiden var det et ganske ukjent merke, men over tid har selskapet blitt et av de raskest voksende i verden som tilbyr PPF-filmer, Premium Paint Protection. Utvalget inkluderer platina blank, sateng og matt PPF, Smoke for frontlykter, SPF70 for soltak og Chroma Guard som er 23 fargede PPF-filmer, noen med metallisk utseende.

GSFWs lakkbeskyttelsesfilmer er tilgjengelige i en rekke ulike design.

– Kom og kjenn og klem på PPF-filmen vår. Vår steinbeskyttelsesfilm fra GSWF er markedsleder med stort utvalg og verdensledende garantier. Vi viser også et stort utvalg av våre PVC-frie produkter og vårt brede utvalg av platematerialer. I mange år har vi hatt PVC-frie alternativer til de fleste av våre produkter, men i dag har «grønne» produkter kommet i søkelyset og da er det naturlig for oss å vise hva vi kan tilby. Besøk oss for å få de nyeste mediene og tilbehøret som passer din virksomhet, sier Anna Gnosspelius i Scandraft.

Hvordan har Scandraft utviklet seg som selskap det siste året?

– Vi ser hele tiden etter forbedringer og flere klimasmarte produktløsninger. Vi kjører flere egne budbiler og sørger hele tiden for at de aldri går tomme. Med SMS-varsling får kundene god oversikt og kan enkelt følge med på leveransene deres.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print Scandinavia?

– Det er lenge siden vi stilte ut. Vi ønsker å møte kundene våre og menneskene i bransjen og en messe er et godt knutepunkt for det, sier Anna Gnosspelius.

 

Vaidas Gecas, trener i Wrapvirus, holder kurs med GSWF sine innpakningsfolier. Her på Scandrafts stand under den norske Sign, Print & Promotion-messen sist vinter.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik