Account Manager (Østlandet)

Vi ser etter deg som vil være med å videreutvikle Canons gode posisjon innen digitale trykkløsninger som gir våre grafiske kunder nye muligheter!
 Hva vi tilbyr?

I Canon får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kolleger som deler dine ambisjoner. Vi vil investere i din faglige utvikling. Du vil få ledere som gir deg frihet til å prøve nye ting, og en kultur der vi deler våre suksesser og lærer av hverandre og våre feil.

I rollen som Account Manager kan vi tilby:

  • En utfordrende og spennende stilling med store utviklingsmuligheter
  • Mulighet til å utvikle og styrke relasjoner med både eksisterende og nye kunder innen grafisk bransje
  • Mulighet til å bygge business sammen med disse i et marked i utvikling
  • Ansvar for å sikre at Canon leverer løsninger som gjør at våre kunder lykkes 

Canon Norge har flere ganger blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i kåringen Great Place to Work, nå sist i 2017 hvor vi fikk en sterk plassering blant de 10 beste. Vi har konkurransedyktige betingelser inkl. gode pensjons- og personalforsikringer, attraktive goder som bl.a. firmaleiligheter/hytter i inn- og utland, trenings- og friskhetstilbud, personalkjøp og faglige og sosiale arrangementer.

Hva vi forventer av deg

Vi ønsker deg som kan oppnå det eksepsjonelle sammen med oss! Du må ha mot til å gjøre ting på en ny måte og evne til å se verden slik dine kunder se den. Vi er på jakt etter nysgjerrige og modige personer som deg – noen som sørger for at Canon går foran og leder an i en verden i stadig forandring.

  • Sterk på salgsgjennomføring og -oppfølging
  • Grunnleggende IT-kunnskap og interesse for teknologi for å kunne forstå kunders behov
  • Gode språkferdigheter (både norsk og engelsk)
Du vil trenge
  • Glede over å drive forretninger
  • Ekte entusiasme for salg og forretningsutvikling
  • Erfaring fra grafisk produksjon er ønskelig

Søk her

Publisert av: 

Del artikkelen


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: