Stortinget søker trykker/seniorkonsulent

 

I grafisk seksjon er det ledig stilling som trykker/seniorkonsulent. Seksjonen består av seks medarbeidere og har ansvaret for trykkeriet, arbeider med grafiske produkter, produserer Stortingets parlamentariske dokumenter og forvalter den visuelle identiteten. Vi arbeider kontinuerlig med å opprettholde god og riktig kvalitet i våre leveranser, både digitalt og på trykk.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en digitaltrykker med kompetanse på trykk, ferdiggjøring og i tillegg noe storformat. Du vil arbeide tett med vår trykker, og stillingen innebærer ansvar for betjening og drift av våre trykk- og ferdiggjøringsmaskiner samt kvalitetssikring av produktene. God fargestyring og kontroll av filer til trykk vil ha en sentral rolle i arbeidet. Du vil arbeide med produksjon av parlamentariske dokumenter, i tillegg til produksjon av andre trykksaker for formidling i Stortinget.

Arbeidsoppgaver knyttet til avdelingens mange ansvarsområder er tillagt stillingen. Stillingen inngår i seksjonens vaktordning.

Kvalifikasjoner

Det kreves

  • fagbrev som trykker. Særlig lang og relevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for manglende utdanning
  • erfaring fra arbeid som trykker
  • erfaring med kvalitetsstyring
  • erfaring med fargestyring og kontroll av filer til trykk

Det er en fordel med

  • god kjennskap til Adobe-pakken, spesielt Adobe Acrobat Pro og Adobe InDesign
  • god kjennskap til Efi/Fiery Rip
  • kjennskap til Canon sync.
  • kjennskap til arbeidsflytsystem, herunder Prisma Direct og Prisma Prepare
  • erfaring med produksjonsplanlegging
Personlige egenskaper

Vi søker deg som er serviceorientert, fleksibel, har stor arbeidskapasitet og gjerne med innsikt i Stortingets rolle i det norske demokratiet. Det er viktig at du har evnen til å jobbe systematisk og effektivt, være løsningsorientert, og at du trives med høyt tempo og stor aktivitet i produksjonen. Du må kunne bidra til deling av kompetanse for å bygge et godt fagmiljø, være en positiv person, engasjert og kunnskapssøkende. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samtidig som du liker å arbeide selvstendig.

Vi tilbyr

Stortinget kan tilby en spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, med en unik arbeidsplass sentralt beliggende i Oslo sentrum. Stillingen lønnes som seniorkonsulent, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring, og dette utgjør for tiden kr 474 100–555 400 kroner per år. Fra lønnen trekkes 2% til innskudd i Statens pensjonskasse. For stillingen gjelder seks måneders prøvetid.

Generell informasjon 

For å ivareta vårt samfunnsansvar og bidra til å bekjempe covid-19, følger Stortinget til enhver tid de nasjonale helsemyndighetenes råd. Alle intervjuer gjennomføres i tråd med våre smitteverntiltak.

Stortinget er opptatt av mangfold, og ønsker å være en arbeidsplass som speiler befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Stortinget legger arbeidsforholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

I samsvar med offentleglova kan en søker offentliggjøres selv om han/hun har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vedkommende vil i så fall bli varslet og gitt anledning til å trekke søknaden.

Spørsmål om stillingen kan rettes til seksjonsleder Mette Solberg Ohlgren , telefon 932 82 638.

Søknad, CV og attester/vitnemål skal fortrinnsvis sendes elektronisk via siden «Søk stillingen» innen 25. mai 2021. Før søknadsfristens utløp kan attester og vitnemål eventuelt sendes per post til Stortinget, postboks 1700 Sentrum, 0026 Oslo. Merk konvolutten med HR-seksjonen og stillingens tittel. Attester og vitnemål returneres ikke.

Her er lenke til vår personvernerklæring. Personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan Stortinget behandler dine personopplysninger når du søker jobb hos oss.

 

Søk her: https://181400.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4383240485?language=nb&link_source_id=0

Publisert av: 

Del artikkelen


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: