Vis i nettleser Avslutt abonnement


logo
Nyhetsbrev uke 4 2022

Pantone: årets farge for 2022

januar 24, 2022

Spørsmål om fargen for det nye årtusenet var begynnelsen til årets farge fra Pantone, sier Leatrice Eiseman, administrerende direktør i Pantone color institute, når vi ber henne fortelle oss mer om Very peri, fargen for 2022.


Les mer

HG Media klarer tusenvis av jobber daglig

Når flere tusen ordre kan komme inn i løpet av natten og skal gjøres ferdige i løpet av dagen, kreves en stor grad av automatisering. Det har HG Media greid i samarbeid med Ricoh. Og jobbene tas i hard, internasjonal konkurranse.


Les mer

En stor del blir igjen hos Skipnes

januar 20, 2022

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.


Les mer

Nye datoer for Sign&Print Scandinavia

Vår utsatte skandinaviske messe, Sign&Print Scandinavia har fått nye datoer.


Les mer

Flaskeprinter til Trykkern

januar 18, 2022

Daglig leder Kai Hansen så maskinen på Sign, Print&Promotion messen og bestemte seg umidelbart for å investere!


Les mer

Canon og Plockmatic med integrert løsning

Samarbeid med Plockmatic resulterer i ny løsning for UV LED-lakk for Canons varioPRINT iX-serie


Les mer

Ettiketto Group har kjøpt Skipnes Etikett AS

Ettiketto Group AB, eid av Volati, har fullført oppkjøpet av samtlige aksjer i ettikettprodusenten Skipnes Etikett AS. Oppkjøpet styrker Ettiketto Groups markedsposisjon i Norge, hvor Skipnes sammen med Ettiketto AS skal være en av landets ledende etikettprodusenter.


Les mer

Topp 10 nettressurser for grafiske designere

januar 13, 2022

Enten du jobber som frilanser eller i et byrå, vil disse 10 nettstedene være nyttige. De tilbyr opplæringsprogrammer, maler og annen nyttig informasjon for designere på alle ferdighetsnivåer.


Les mer

Skilter på Nøtterøy

Etter et par tøffe korona-år har Kolon reklame AS på Nøtterøy bestemt seg for å være først ut av startgropa. De har investert i både laserkuttere og storformatskriver, skaffet seg større lokaler og økt bemanningen med 50 prosent.


Les mer

Sign & Print Scandinavia flyttes

Den svenske regjeringen har innført restriksjoner på antall tillatte personer som kan være i samme lokale, noe som gjør at Sign & Print Scandinavia-messen må flyttes frem i tid.


Les mer
390x180 Sign og print

Bygger familiebedrift av voksende sport

januar 10, 2022

For noen er frisbeegolf en morsom fritidsaktivitet, for andre er det seriøs konkurranseidrett. For familien Eliassen i Hokksund er det blitt en sterkt voksende familiebedrift.


Les mer

Endring i Scandbooks ledelse

Fra 1. januar 2022 overtok Paulius Juska som konstituert administrerende direktør i Scandbook Group. Dette fordi tidligere konsernsjef Håvard Grjotheim har valgt å midlertidig redusere sine forpliktelser av helsemessige årsaker.


Les mer

Prisen på trykksaker

Vår forlegger, Peter Ollén deler fra sine møter med grafisk bransje. I dag sier han noe om å ikke gå ned i pris men heller øke en trykksaks effekt.


Les mer

Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

januar 6, 2022

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.


Les mer

Sju meter stor bokstav

januar 5, 2022

En sju meter stor bakbelyst C, for City Lade i Trondheim. Det var hva bestillingen fra Svenil Skilt AS i Heimdal lød på.


Les mer

Adobe med ny løsning for småbedrifter

januar 4, 2022

Sosiale medier har blitt en integrert del av mange menneskers hverdag, og stadig flere markedsfører seg ved å lage kreativt innhold til egne kanaler. En trend som har kommet for å bli, og som Adobe nå møter med et nytt kreativt program: Creative Cloud Express.


Les mer
foot.logo Nyhetsbrevet ble sendt til: *|EMAIL|*
The above address is listed in our database of newsletter recipients. Is the address is no longer current, or do you not wish to receive this newsletter, simply unsubscribe at button below.
 
Avbestill nyhetsbrev Epost til redaktøren