Vis i nettleser Avslutt abonnement


logo
Nyhetsbrev uke 39 2021

Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

september 23, 2021

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.


Les mer

Spesialeffekter hos Ricoh

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 


Les mer

Kommer fra Danmark med Kongsberg

september 20, 2021

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.


Les mer

Canon lanserer PRISMAprepare Go

september 17, 2021

Canon lanserer PRISMAprepare Go – en nettskybasert applikasjon for overføring og klargjøring av jobber for mindre grafiske virksomheter


Les mer

Xaar med nytt printhode

september 16, 2021

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.


Les mer

Foredrag om design for digitaltrykt tekstil

På Sign, Print & Promotionmessen på Hellerudsletta utenfor Oslo den 20-21. oktober begynner seminarprogrammet å ta form. I dag tar vi for oss et foredrag som skal handle om design for digitaltrykt tekstil. 


Les mer

Heidelberg lanserer hybridpresse for emballasje og vanlig produksjon

Heidelberg kobler et stadig sterkere grep om offset-markedet. Et marked som ikke forventes å krympe, ettersom emballasjesiden sjenerøst kompenserer for en redusert etterspørsel etter offset-trykte brosjyrer og kataloger.


Les mer

Dupleks i oppfølger for fotobokproduksjon

Fra patroner til økt mengde blekk i poser. Flere bruksmuligheter, høyere produktivitet og mer. Men den store nyheten i Epsons oppfølger til fotobokproduksjon staves dupleks.


Les mer

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.


Les mer

Feriemodus utsatt til neste år

september 14, 2021

Sommeren har vært blant de fineste i Agder, med godvær og båtliv langs kysten. Hos ATL Grafisk i Arendal har de derimot vært mer på jobb enn i skjærgården. Likevel smiler de som aldri før.


Les mer
390x180 Sign og print

Danske Graphic Robotics tror på stigende automatisering i grafisk bransje – med roboter

september 8, 2021

Med danske Graphic Robotics patenterte teknologi kan roboten ta opp og lufte en bunke papirer og eventuelt snu den før den legges på ristebord eller i opptaksstasjonen.


Les mer

To ganger storformat fra Epson

De to nye storformatprinterne fra Epson har et smalt og diskret design for at de skal kunne passe inn på de fleste steder. De kan stå inntil en vegg og alle funksjoner betjenes fra forsiden. Toppen blir et arbeidsbord hvor man f.eks. kan drive med korrektur.


Les mer

Fargerikt og lysende i storformat

Canon lanserer det de kaller verdens første storformatskriver med vann- og pigmentbasert fluorescerende blekk. Den nye imagePROGRAF-serien består av fire modeller som skriver ut med enten elleve eller seks farger.


Les mer

Antalis relanserer Olin premium offset

september 7, 2021

Papir- og medieleverandøren Antalis skriver at de nå relanserer papirserien Olin premium offset, med et nytt design og utvidet sortiment.


Les mer

Print Supplies er med på den PVC-frie revolusjonen

september 2, 2021

TAYA Groups har kunngjort nytt distribusjonspartnerskap av materialet KAVALAN i Norge med Print Supplies AS.


Les mer

Quadient planlegger fordobling i Norden

august 30, 2021

Fordoblet omsetning om fire år, til tross for at frankeringsmengdene fortsetter å falle. Det er ambisjonen for Quadients nygamle nordiske leder Niklas Lundén. Da er han fortsatt mer forsiktig enn i sin forrige jobb, der han doblet omsetningen på tre år.


Les mer
foot.logo Nyhetsbrevet ble sendt til: *|EMAIL|*
The above address is listed in our database of newsletter recipients. Is the address is no longer current, or do you not wish to receive this newsletter, simply unsubscribe at button below.
 
Avbestill nyhetsbrev Epost til redaktøren