Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er et foretak under AGI Publishing AB, som har som formål å overvåke og informere om grafisk bransje, spesielt den delen av bransjen som omfatter boktrykkere, trykkerier, produsenter og forhandlere av grafisk utstyr, skiltmakere, hustrykkerier, emballasjeprint, grafiske formgivere for trykk og reklamebyråer. Vi gjør dette via artikler på vårt nettsted og i ukentlige nyhetsbrev du kan abonnere på, samt i det trykte magasinet Sign&Print. Vi arrangerer også annethvert år en bransjemesse, Sign, Print & Pack. Vår nettstedsadresse er: http://signogprint.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer
Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse
Hvem vi deler dine opplysninger med
Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

AGI Publishing House AB er registeransvarlig for de personopplysninger som du sender til oss og ansvarlig for dine personopplysninger i samsvar med gjeldene databeskyttelsesbestemmelser.

Tredjeparter

Dine personopplysninger kan deles innad i selskapet AGI Publishing House for relevant bruk.
Vi viderebefordrer, selger eller bytter aldri dine data i markedsføringsøyemed til tredjepart. Opplysninger som viderebefordres til tredjepart benyttes kun for at vi skal ivareta våre tjenester til deg. Tredjepart i slike tilfeller er eksterne leverandører av våre programvarer.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

De opplysninger vi samler inn fra deg lagres i vårt abonnementssystem og CRM-system. Systemene er passordbeskyttet og administreres av utvalgte personer i vårt personale.

Dine rettigheter

Du har rett til når som helst be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan kontakte vår kundeservice, som sender deg dine personopplysninger via e-post. Du har rett til å kreve rettelse av dine personopplysninger om de er feilaktige, inkludert retten til å komplettere ufullstendige personopplysninger. Du har rett til når som helst slette alle personopplysninger som behandles av AGI Publishing House AB med unntak av følgende situasjoner:
– Du har en ubetalt faktura, uavhengig av betalingsmetode
– Du mistenkes for å ha eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene
– Om du har gjort innkjøp lagrer vi dine personopplysninger i samband med transaksjonen i bokføringsøyemed.
Du kan velge vekk direktemarkedsføring på følgende måte:
– Følg instruksjonene om avregistrering i hver markedsføringsutsendelse
– Kontakt vår kundeservice så sletter vi dine oppførelser

Kontakt kundeservice

E-post: kundservice@agi.se

Postadresse:
AGI Publishing House AB
Norra Vallgatan 90
SE-211 22 Malmö
SVERIGE

Del artikkelen