Arbeidflyt «live» i Waterloo

Nå kan kundene se Kodaks arbeidsflytsystem i drift koblet sammen med Hiflex MIS og Man Roland trykkstyresystem. Løsningen er satt opp på Kodaks europeiske hovedkontor i Waterloo, Belgia. ??Mange grafiske bedrifter har bygd sin interne produksjons- og administrasjonsflyt med løsninger fra forskjellige leverandører, noe som blir reflektert i demonstrasjonen i Waterloo. Under en demonstrasjon kan du se hvordan jobb-planleggingen skjer i Hiflex’ MIS system og følge en reell arbeidsflyt gjennom systemet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: