Om Sign&Print

Sign&Print er det ledende, uavhengige bransjemagasinet i Sverige, Norge og Danmark for alle som har sitt virke i den grafiske trykkbransjen – fra design og print til distribusjon. Våre daglige nyhetsartikler og reportasjer omfatter foretaks- og produktnyheter i trykkbransjen, og den tekniske utviklingen i denne foranderlige industrien.

Vi overvåker nye trender og fenomener og skriver stadig vekk om temaer som pre-press, offset- og digitaltrykk, ferdiggjøring, foredling, storformat, skilt og display og promotion, direktemarkedsføring, fargehåndtering, arbetsflytprogrammer og mye mer. 

Sign&Prints nyhetsbrev sendes ut to ganger i uken, og vårt trykte Sign&Print-magasin har utgivelse to ganger i året, flere om det trengs.

Sign&Print utgis av forlaget AGI Publishing House AB. Forlaget ble grunnlagt i 1969 i Danmark. Oppgaven var å lage bladet Aktuell Grafisk Information, nå Sign&Print – et bransjeblad for grafisk bransje. Sign&Print har lokale utgivelser også i Sverige og Danmark.

Forlaget arrangerer Sign&Print-messer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For mer informasjon om foretakets andre nyhetsnettsteder, besøk agi.se.

Sign&Print nyhetsbrev

Mest lest

Drupa_Canon
Canon titter inn i nye markeder
Sats Trykk
GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk
Adpoint lucka
Kreativiteten flyter i Lommedalen
Soren-Henriksen
Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync
Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi
ITAB Oberon
All in Agfa ved nyinvestering