Mer strekkode for pengene

Enfocus har utviklet Instant Barcode, en plugin til Adobe Illustrator for den som vil skape, kontrollere og lese strekkoder. Instant Barcode er både en sammenslåing og en oppgradering av de tidligere programmene Barcode Toolbox og Barcode Checkup. Programmet har støtte for de mest vanlige systemene, som EAN-8 og ISBN, og gransker automatisk om en strekkode ikke holder mål med tanke på plassering og størrelse, rett og slett en form for preflight. Instant Barcode verifiserer også antall og type strekkoder som forekommer i et dokument samt antall farger og overtrykk. Måling av allerede skapte strekkoder kan utføres ved å «sveipe» musemarkøren over strekkoden som da leses av programmet og gir visuell gjenkbling til brukeren. Enfocus Instant Barcode fungerer på både Mac og PC med Illustrator CS eller CS2. Programmet koster 249 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: