TwinTurbo fortsetter fremgangen

Da to engasjerte oppfinnertyper i nittiårene oppfant en støvsuger som kunne fjerne papirstøv fra papirbanene, kunne ingen forestille seg den store suksessen dette produktet har fått. RR Print har sett støvsugerens muligheter, og introduserer den nå på det skandinaviske markedet. Det er til nå installert nesten 100 TwinTurbo enheter i Europa, på både enkelt- og dobbeltbrede maskiner, og til sommeren installeres TwinTurbo på Skandinavias første trippelbrede maskin, nemlig på Dansk Avistryks nye KBA Commander 6/2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: