Nye multifunksjonmaskiner i A3

Maskinene gir utskrifter opp til 1200 dpi i opptil A3 format. Utskrifts- og kopihastigheten er på henholdsvis 16 og 20 sider i minuttet. Maskinene har også mulighet for faks og tosidig utskrift. Med tilleggsutstyr kan begge maskiner dessuten også stifte og sortere. En annen nyhet er at du også får mulighet til å benytte serviceløsningen e-Maintenance. IR2016 og iR2020 er kompatible med Canons store utvalg i programvareløsninger. Disse dekker tre nøkkelområder: Dokumenthåndtering, Utskrifts- og kostnadskontroll og Dokumentdistribusjon. Dette inkluderer Canons iW Document Manager og iW Publishing Manager. Maskinene er laget av blyfrie komponenter og har innebygd Energisparing, forteller Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *