Nye multifunksjonmaskiner i A3

Maskinene gir utskrifter opp til 1200 dpi i opptil A3 format. Utskrifts- og kopihastigheten er på henholdsvis 16 og 20 sider i minuttet. Maskinene har også mulighet for faks og tosidig utskrift. Med tilleggsutstyr kan begge maskiner dessuten også stifte og sortere. En annen nyhet er at du også får mulighet til å benytte serviceløsningen e-Maintenance. IR2016 og iR2020 er kompatible med Canons store utvalg i programvareløsninger. Disse dekker tre nøkkelområder: Dokumenthåndtering, Utskrifts- og kostnadskontroll og Dokumentdistribusjon. Dette inkluderer Canons iW Document Manager og iW Publishing Manager. Maskinene er laget av blyfrie komponenter og har innebygd Energisparing, forteller Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: