Nye multifunksjonmaskiner i A3

Maskinene gir utskrifter opp til 1200 dpi i opptil A3 format. Utskrifts- og kopihastigheten er på henholdsvis 16 og 20 sider i minuttet. Maskinene har også mulighet for faks og tosidig utskrift. Med tilleggsutstyr kan begge maskiner dessuten også stifte og sortere. En annen nyhet er at du også får mulighet til å benytte serviceløsningen e-Maintenance. IR2016 og iR2020 er kompatible med Canons store utvalg i programvareløsninger. Disse dekker tre nøkkelområder: Dokumenthåndtering, Utskrifts- og kostnadskontroll og Dokumentdistribusjon. Dette inkluderer Canons iW Document Manager og iW Publishing Manager. Maskinene er laget av blyfrie komponenter og har innebygd Energisparing, forteller Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: