Stora Enso har relansert 4CC til digitaltrykk

I følge leverandøren skal det være brukernes krav som ligger bak relanseringen: – Det er viktig at vi fortsetter å utvide kundens opplevelse av papir til digitalt fargetrykk. Målet med relanseringen er å levere en papirtype som gir enda bedre trykkresultat og økt brukervennlighet, sier produktsjef Jonathan Bakewell.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: