Stora Enso har relansert 4CC til digitaltrykk

I følge leverandøren skal det være brukernes krav som ligger bak relanseringen: – Det er viktig at vi fortsetter å utvide kundens opplevelse av papir til digitalt fargetrykk. Målet med relanseringen er å levere en papirtype som gir enda bedre trykkresultat og økt brukervennlighet, sier produktsjef Jonathan Bakewell.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: