Adobes negativformat i ny versjon

Den nye versjonen støtter 14 nye kameramodeller. Andre nyheter i nye DNG Converter er flere valmuligheter for forhåndsvisning av jpeg-bilder. Det kommer også en ny versjon av Photoshop-pluginen Camera Raw, som nå skal kunne håndtere råformatsfiler fra 14 nye kameramodeller. I den nye versjonen skal det også være mulig å bevare mer metadata når filene lagres i DNG-formatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: