Adobes negativformat i ny versjon

Den nye versjonen støtter 14 nye kameramodeller. Andre nyheter i nye DNG Converter er flere valmuligheter for forhåndsvisning av jpeg-bilder. Det kommer også en ny versjon av Photoshop-pluginen Camera Raw, som nå skal kunne håndtere råformatsfiler fra 14 nye kameramodeller. I den nye versjonen skal det også være mulig å bevare mer metadata når filene lagres i DNG-formatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: