Webproof 5.0 avløser nylanserte 4.5

Webproof 5.0 avløser nylanserte 4.5 I følge utviklerne er versjon 4.5 i stor grad et resultat av kommentarer fra brukerne. Samtidig kunngjør selskapet at det er i gang med å utvikle versjon 5.0, som skal lanseres i løpet av 2006. I versjon 5.0 skal det blant annet bli mulig å utføre endringer i høyoppløste pdf’er og organisere enkelte pdf-sider. Les mer på ww2.webproof.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: