Problemløserguide fra Sappi

Den nye 24-sidige boken inneholder løsninger på vanlig forekommende trykkproblemer og dokumenterte tilfeller. – Vi er stolte over Sappis rykte som leverandør av bestrøket papir, derfor vil vi også garantere at kundene våre kan få best mulig resultat når de bruker det, sier Han Haan, teknikk- og utviklingssjef på Sappi Fine Paper Europe. I vår 24-sidige guide deler vi vår papirkompanse med bransjen, slik at at trykkeriene skal kunne løse eventuelle problemer så enkelt som mulig. Boken starter med generelle forsiktighetsregler for håndtering av papir og hvordan miljøet i trykkerihallen bør være. Neste seksjon inneholder problemløsning, blant annet vanlige trykk- og papirproblemer. On-Press Troubleshooting er den niende boken i Sappis serie og foreligger på engelsk, hollandsk, fransk, tysk, italiensk og spansk. Boken kan lastes ned gratis på www.sappi.com/knowledgebank.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: