AGI starter i Finland

AGI Finland vil utkomme med totalt åtte utgaver det første året. Opplaget starter på omkring 4000 eksemplarer og blir dermed Finlands største grafiske fagtidsskrift. Fra før kommer AGI som kjent ut i både Danmark, Sverige og Norge. – Utgivelser i Finland har vært planlagt lenge, forteller AGIs svenske direktør Ola Andersson. Han kan også fortelle at både lesere og annonsører er svært positive til den finske lanseringen. – Vi er overbevist om at vi får et både langt og godt liv i Finland, sier Ola Andersson. AGIs eierforlag har besluttet å lansere AGI på det finske markedet og kommer med sin første finske utgave 16. januar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: