Alt i ett for digitalfotografer

Apple Aperture er en ny programvare utviklet spesielt med tanke på fotografer med digitalt opptaksutstyr. Programmet har verktøy både for redigering og håndtering av bilder, og fungerer kun på Apple Macintosh. Blant annet kan Aperture automatisk gruppere større mengder bilder basert på forskjellige parametere, for eksempel tiden mellom eksponeringene. Brukerne kan navigere i bilder på fullskjerm eller på to skjermer, og behandle mange bilder samtidig. Aperture Loupe er et forstørrelsesglass som forstørrer deler av et vist bilde. På det virtuelle lysbordet kan du lage bildelayout og arrangere og beskjære bilder. Vi kommer tilbake med gjennomgang av Apple Aperture på nyåret.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *