KBA tjente penger i tredje kvartal

For første gang i 2005 ble det riktig farge på tallene for KBA i tredje kvartal. Ordreinngangen steg med drøyt 25 prosent til 1309 millioner Euro, mens salget steg med 17 prosent til 1107 millioner Euro. Resultatet før skatt økte til 10,1 millioner Euro, etter skatt 5,2 millioner euro. Dette viser selskapets kvartalsrapport. På arkoffsetsiden økte salget med 21 prosent til 561,4 millioner Euro. I følge selskapet var det stor etterspørsel etter mellomstore og store trykkpresser som bidro sterkest. På rotasjonssiden økte ordreinngangen med 38,3 prosent. Den stabilt høye etterspørselen etter trykkpresser, kombinert med en svakere Euro, vil påvirke helårsresultatet positivt, heter det i rapporten fra KBA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: