KBA tjente penger i tredje kvartal

For første gang i 2005 ble det riktig farge på tallene for KBA i tredje kvartal. Ordreinngangen steg med drøyt 25 prosent til 1309 millioner Euro, mens salget steg med 17 prosent til 1107 millioner Euro. Resultatet før skatt økte til 10,1 millioner Euro, etter skatt 5,2 millioner euro. Dette viser selskapets kvartalsrapport. På arkoffsetsiden økte salget med 21 prosent til 561,4 millioner Euro. I følge selskapet var det stor etterspørsel etter mellomstore og store trykkpresser som bidro sterkest. På rotasjonssiden økte ordreinngangen med 38,3 prosent. Den stabilt høye etterspørselen etter trykkpresser, kombinert med en svakere Euro, vil påvirke helårsresultatet positivt, heter det i rapporten fra KBA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: