KBA tjente penger i tredje kvartal

For første gang i 2005 ble det riktig farge på tallene for KBA i tredje kvartal. Ordreinngangen steg med drøyt 25 prosent til 1309 millioner Euro, mens salget steg med 17 prosent til 1107 millioner Euro. Resultatet før skatt økte til 10,1 millioner Euro, etter skatt 5,2 millioner euro. Dette viser selskapets kvartalsrapport. På arkoffsetsiden økte salget med 21 prosent til 561,4 millioner Euro. I følge selskapet var det stor etterspørsel etter mellomstore og store trykkpresser som bidro sterkest. På rotasjonssiden økte ordreinngangen med 38,3 prosent. Den stabilt høye etterspørselen etter trykkpresser, kombinert med en svakere Euro, vil påvirke helårsresultatet positivt, heter det i rapporten fra KBA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: