Man Roland med ny Colorman-modell

Man Roland lanserte en ny Colorman på Ifra i Leipzig. Den nye rotasjonspressen, med betegnelsen 4-1, har en nisylinders satellittkonfigurasjon. Pressen benytter dobbelrund gummidukssylinder og har en produksjonshastighet på 86.000 trykk i timen. Colorman 4-1 bygger på en konfigurasjon med dobbelrunde sylindere i enkel bredde. Det gir plass til fire broadsheet-plater langs platesylinderen og en i banens retning. Pressen er også utstyrt med Man Rolands automatiske plateladersystem PPL (Power Plate Loading). I følge leverandøren skal dette gi tidsbesparelser på opptil 50 prosent. Mer informasjon finner du på www.man-roland.se. Man Rolands nyeste Colorman, med betegnelsen 4-1, er konfigurert med dobbelrunde sylindere i enkel bredde.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: