Kampen satser digitalt

I datterselskapet Kampen Digital AS, har Kampen Grafisk inngått leieavtale med Hydro for to DocuColor 2060 produksjonslinjer på Vækerø, i tillegg til at det er foretatt nyinvesteringer i en Xerox DocuColor 8000 og en Xerox 4110 for sort/hvitt-produksjon. Med fire produksjonslinjer, samtlige med inline ferdiggjøringsløsninger, satser Kampen Digital kraftig i et marked som eierne har stor tro på. – Digitaltrykkproduksjon har vært en del av vår strategiplan i mange år, men vi har avventet riktig tidspunkt for denne satsningen. Tidligere i år gjennomførte vi en omfattende kundeundersøkelse hos eksisterende kunder, som viste at hele 67 prosent av kundene våre ønsket å kjøpe digitaltrykktjenester fra oss, sier Alf Chr. Mogens Lund i Kampen Grafisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *