Kampen satser digitalt

I datterselskapet Kampen Digital AS, har Kampen Grafisk inngått leieavtale med Hydro for to DocuColor 2060 produksjonslinjer på Vækerø, i tillegg til at det er foretatt nyinvesteringer i en Xerox DocuColor 8000 og en Xerox 4110 for sort/hvitt-produksjon. Med fire produksjonslinjer, samtlige med inline ferdiggjøringsløsninger, satser Kampen Digital kraftig i et marked som eierne har stor tro på. – Digitaltrykkproduksjon har vært en del av vår strategiplan i mange år, men vi har avventet riktig tidspunkt for denne satsningen. Tidligere i år gjennomførte vi en omfattende kundeundersøkelse hos eksisterende kunder, som viste at hele 67 prosent av kundene våre ønsket å kjøpe digitaltrykktjenester fra oss, sier Alf Chr. Mogens Lund i Kampen Grafisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: