Xerox med største stand på Ipex

Xerox opplyser at de med drøyt 5000 kvadratmeter vil ha den største standen på Ipex i april. Partnerskap, innovasjon og arbeidsflyt vil være gjennomgangstemaer for Xerox på messen, der de vil presentere løsninger og konsepter i Xerox Profit Accelerator Theatre. Xerox IPEX stand vil bli delt i fire områder arrangert i en sirkel og vise mer enn 70 produkter, fra Nuvera produksjonssystemer og Xerox bredformatskrivere til digitaltrykkpressen Xerox iGen3. Mer enn 250 ansatte vil daglig betjene standen. De fire integrerte sonene på Xerox’ stand er: offset og digital integrasjon, Print on Demand, boktrykking og 1:1 markedsføring. Hver sone følger en logisk arbeidsflyt som omfatter kreativ fremstilling, bestilling, overføringsdata, datastyring, prosesstyring, førtrykk, RIP, trykking og ferdiggjøring, samt verktøy for forretningsutvikling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: