Xerox med største stand på Ipex

Xerox opplyser at de med drøyt 5000 kvadratmeter vil ha den største standen på Ipex i april. Partnerskap, innovasjon og arbeidsflyt vil være gjennomgangstemaer for Xerox på messen, der de vil presentere løsninger og konsepter i Xerox Profit Accelerator Theatre. Xerox IPEX stand vil bli delt i fire områder arrangert i en sirkel og vise mer enn 70 produkter, fra Nuvera produksjonssystemer og Xerox bredformatskrivere til digitaltrykkpressen Xerox iGen3. Mer enn 250 ansatte vil daglig betjene standen. De fire integrerte sonene på Xerox’ stand er: offset og digital integrasjon, Print on Demand, boktrykking og 1:1 markedsføring. Hver sone følger en logisk arbeidsflyt som omfatter kreativ fremstilling, bestilling, overføringsdata, datastyring, prosesstyring, førtrykk, RIP, trykking og ferdiggjøring, samt verktøy for forretningsutvikling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: