Vurderer å legge ned trykkeriet

Bedriftens økonomiske resultat har ikke svart til forventningene de siste årene. — Vi får et resultat i 2005 vi slett ikke burde hatt, sier styreleder i AS Eidsvold Blad, Dag Rustad. — Når den økonomiske situasjonen er slik den er må man se på hvordan butikken vår er smidd sammen, sier Rustad. Trykkeriet i har i dag sju ansatte med seks årsverk. Ennå gjenstår sluttforhandlingene, et styrevedtak og en generalforsamling. — Generalforsamlingen må i tilfelle vedta en endring i bedriftens vedtekter og fjerne trykkerivirksomhet fra vedtektene. Bedriftens trykkeri har vært oppe til vurdering i de siste tretti årene. Men denne gangen har styret gått et skritt videre, og innhentet tilbud fra andre. Det har ikke skjedd tidligere, skriver avisa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: