Vurderer å legge ned trykkeriet

Bedriftens økonomiske resultat har ikke svart til forventningene de siste årene. — Vi får et resultat i 2005 vi slett ikke burde hatt, sier styreleder i AS Eidsvold Blad, Dag Rustad. — Når den økonomiske situasjonen er slik den er må man se på hvordan butikken vår er smidd sammen, sier Rustad. Trykkeriet i har i dag sju ansatte med seks årsverk. Ennå gjenstår sluttforhandlingene, et styrevedtak og en generalforsamling. — Generalforsamlingen må i tilfelle vedta en endring i bedriftens vedtekter og fjerne trykkerivirksomhet fra vedtektene. Bedriftens trykkeri har vært oppe til vurdering i de siste tretti årene. Men denne gangen har styret gått et skritt videre, og innhentet tilbud fra andre. Det har ikke skjedd tidligere, skriver avisa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: