Ny motor gir raskere Prosetter

Heidelberg utstyrer nå sine Prosetter-maskiner på ”entry-level”-nivå med en ny motor for det roterende speilet. CTP-maskinene vil i samme runde få ny programvare, i tillegg til at samtlige Prosetter-modeller utstyres med 60 mW laserhode. I følge Heidelberg vil dette gi opptil 30 prosent raskere plateproduksjon i alle plateformater for de enkleste modellene. Produsenten har også en hyggelig nyhet til kunder som allerede har et Prosetter-CTP-system. For disse tilbys nå en programvareoppgradering som vil øke produksjonshastigheten med opptil 15 prosent.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: