Eizo med ny LCD-skjerm

Med en bildeflate på 21,3-tommer og 1600 × 1200 i oppløsning, kan FlexScan S2100 vise to A4 dokument i full størrelse side ved side. Betraktningsvinklene er på 178° både horisontalt og vertikalt, kontrast 1000:1 og lysstyrken er 300 cd/m². Den innbygde akselerasjonskretsen (Overdrive) øker hastigheten på endringer av farge og gråskala som gjør at responstiden i mellomtonene er lavere enn 8 ms. Resultatet er at også raske bevegelser gjengies uten etterslep noe som er viktig for video visning og i CAD applikasjoner, skriver leverandøren. Panelet kan justeres i høyden (82mm) vries, vinkles og roteres 90° for stående format. FlexScan S2100 har intern, 10-bits fargehåndtering som gir en palett på mer enn 1 milliard farger hvorav 16,7 millioner vises samtidig. Gammaverdier, fargetoner, metning og hvittemperatur kan justeres fra menyen eller via den vedlagte Windows-programvaren Eizo ScreenManager Pro. FlexScan S2100 blir tilgjengelig i slutten av januar 2006.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: