Eizo med ny LCD-skjerm

PUBLISERT: 23 desember 2005
OPPDATERT: 23 desember

Med en bildeflate på 21,3-tommer og 1600 × 1200 i oppløsning, kan FlexScan S2100 vise to A4 dokument i full størrelse side ved side. Betraktningsvinklene er på 178° både horisontalt og vertikalt, kontrast 1000:1 og lysstyrken er 300 cd/m². Den innbygde akselerasjonskretsen (Overdrive) øker hastigheten på endringer av farge og gråskala som gjør at responstiden i mellomtonene er lavere enn 8 ms. Resultatet er at også raske bevegelser gjengies uten etterslep noe som er viktig for video visning og i CAD applikasjoner, skriver leverandøren. Panelet kan justeres i høyden (82mm) vries, vinkles og roteres 90° for stående format. FlexScan S2100 har intern, 10-bits fargehåndtering som gir en palett på mer enn 1 milliard farger hvorav 16,7 millioner vises samtidig. Gammaverdier, fargetoner, metning og hvittemperatur kan justeres fra menyen eller via den vedlagte Windows-programvaren Eizo ScreenManager Pro. FlexScan S2100 blir tilgjengelig i slutten av januar 2006.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1