Eizo med ny LCD-skjerm

Med en bildeflate på 21,3-tommer og 1600 × 1200 i oppløsning, kan FlexScan S2100 vise to A4 dokument i full størrelse side ved side. Betraktningsvinklene er på 178° både horisontalt og vertikalt, kontrast 1000:1 og lysstyrken er 300 cd/m². Den innbygde akselerasjonskretsen (Overdrive) øker hastigheten på endringer av farge og gråskala som gjør at responstiden i mellomtonene er lavere enn 8 ms. Resultatet er at også raske bevegelser gjengies uten etterslep noe som er viktig for video visning og i CAD applikasjoner, skriver leverandøren. Panelet kan justeres i høyden (82mm) vries, vinkles og roteres 90° for stående format. FlexScan S2100 har intern, 10-bits fargehåndtering som gir en palett på mer enn 1 milliard farger hvorav 16,7 millioner vises samtidig. Gammaverdier, fargetoner, metning og hvittemperatur kan justeres fra menyen eller via den vedlagte Windows-programvaren Eizo ScreenManager Pro. FlexScan S2100 blir tilgjengelig i slutten av januar 2006.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: