Mer plate i Screen Platerite 16000

Med den nye kassetten installert og fullastet skal det være mulig å kjøre Platerite-maskinen i autoposisjon i ni timer. Med Screens Remote Monitoring System kan du dessuten sende en tekstmelding eller en epostbeskjed når platetilgangen avtar. Multikassetten MA-L 16000 har tre skuffer og kan ta opp til 210 plater i tre størrelser, fra 450 x 370 millimeter opp til 1470 x 1165 millimeter. Maksimal tykkelse er 0,4 millimeter. Du finner mer informasjon på www.screeneurope.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: