Stor fremkallingsfri Amigo fra Agfa

Agfa utvider Thermofuse-serien sin med Amigo, en negativ termisk plate for VLF-markedet (Very Large Format). I likhet med Agfas øvrige Thermofuse-plater er også Amigo fremkallingsfri. I motsetning til Azura skylles her de ikke-eksponerte områdene bort etter eksponeringen, noe Agfa hevder gir høyere produktivitet. Alternativt kan platen bakes for å kunne brukes ved større opplag. Også uten baking snakker vi om store opplag, helt opp til 200.000 trykk. Med baking kan platene trykke helt opptil 500.000 trykk. Den høye kjemiske motstandsdyktigheten gjør at platen også kan benyttes med flere typer trykkfarger, inkludert alkoholerstatning og UV-farge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *