Permitteringer hos Norsk Bokbind på Gjøvik

De tillitsvalgte frykter hele bedriften i Thomasdalen 3 i Gjøvik kan bli lagt ned, skriver Oppland Arbeiderblad. Avisen har snakket med Klubbleder Morten Olsen i den grafiske klubben som forteller at de ansatte er bekymret og frykter nedleggelse. Mot slutten av fjoråret fikk 11 av de 40 ansatte permitteringsvarsel som gjøres gjeldende fra 9. januar. I går var det nytt møte mellom ledelsen og den grafiske klubben om utvidelse av permitteringene. Ytterligere fire ansatte rammes fra 23. januar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: