Ingen planer om flere oppsigelser

PUBLISERT: 9 januar 2006
OPPDATERT: 21 mars

Årsaken til at sju ansatte måtte sies opp før jul, var at bedriften mistet en kontrakt som ga en årlig omsetning på 11 millioner kroner. Det var pakkingen av Donald-blader som ble flyttet til Tyskland. – Men vi har fått en ny kontrakt som gir oss en årlig omsetning på 5 millioner kroner og jobber dessuten intenst med å skaffe nye kontrakter, sier utviklingssjef Helge Gabriel Lundeby. – Får de sju oppsagte jobbene tilbake hvis det skjer? – Det er ikke sikkert. Det avhenger av hva slags jobber vi får. Vi jobber også hele tiden med å effektivisere driften, svarer Lundeby. Men han understreker at ting forandrer seg raskt i denne bransjen. For et par år siden måtte de permittere flere ansatte, men allerede etter to dager måtte de samme kalles inn igjen på grunn av nye ordre. Driftssjef Åsmund Krogstad sier at det er litt stille i starten på et nytt år, og det kan være derfor at rykter om permitteringer har oppstått. – Men per dags dato foreligger ingen planer om verken oppsigelser eller permitteringer, sier han.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo