Ingen planer om flere oppsigelser

Årsaken til at sju ansatte måtte sies opp før jul, var at bedriften mistet en kontrakt som ga en årlig omsetning på 11 millioner kroner. Det var pakkingen av Donald-blader som ble flyttet til Tyskland. – Men vi har fått en ny kontrakt som gir oss en årlig omsetning på 5 millioner kroner og jobber dessuten intenst med å skaffe nye kontrakter, sier utviklingssjef Helge Gabriel Lundeby. – Får de sju oppsagte jobbene tilbake hvis det skjer? – Det er ikke sikkert. Det avhenger av hva slags jobber vi får. Vi jobber også hele tiden med å effektivisere driften, svarer Lundeby. Men han understreker at ting forandrer seg raskt i denne bransjen. For et par år siden måtte de permittere flere ansatte, men allerede etter to dager måtte de samme kalles inn igjen på grunn av nye ordre. Driftssjef Åsmund Krogstad sier at det er litt stille i starten på et nytt år, og det kan være derfor at rykter om permitteringer har oppstått. – Men per dags dato foreligger ingen planer om verken oppsigelser eller permitteringer, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *