Konvolutter og visittkort til Helse Sør

Rikshospitalet-Radiumhospitalet HF har i første omgang valgt å starte opp avtale om trykking av konvolutter med Birkeland Trykkeri AS, som vil starte trykk av de vanligst brukte konvolutt-typene helt i begynnelsen av januar 2006: Helse Sør har også inngått avtale med Wittusen & Jensen på visittkort og Knoph & Langeland AS for konvolutter og brevark med logo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: