Leverandøren tar fargekontrollen

Amcors trykkmetode er krevende – ikke minst når det gjelder fargenyanser. Tidligere ble denne oppgaven utført av trykkerne, som blandet rundt 500 tonn trykkfarger i året. Nå har bedriften valgt å benytte inplant management til fargeblandejobben. Løsningen innebærer at trykkfargeleverandøren deltar i den daglige driften på permanent basis. Sun Chemical har nå stasjonert tre personer i lokalene til Amcor Flexibles på permanent basis, skriver Packnews. Den nye ekstern ekspertisen i huset øker effektiviteten i vesentlig grad, sier direktør Pål Wikstrøm. – Vi er godt i gang og hittil har ordningen svart til forventningene. I tillegg skal vi etter hvert investere i det mest moderne utstyret som finnes på området, noe som vil øke sikkerheten og effektiviteten enda mer, tillegger han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: