Leverandøren tar fargekontrollen

Amcors trykkmetode er krevende – ikke minst når det gjelder fargenyanser. Tidligere ble denne oppgaven utført av trykkerne, som blandet rundt 500 tonn trykkfarger i året. Nå har bedriften valgt å benytte inplant management til fargeblandejobben. Løsningen innebærer at trykkfargeleverandøren deltar i den daglige driften på permanent basis. Sun Chemical har nå stasjonert tre personer i lokalene til Amcor Flexibles på permanent basis, skriver Packnews. Den nye ekstern ekspertisen i huset øker effektiviteten i vesentlig grad, sier direktør Pål Wikstrøm. – Vi er godt i gang og hittil har ordningen svart til forventningene. I tillegg skal vi etter hvert investere i det mest moderne utstyret som finnes på området, noe som vil øke sikkerheten og effektiviteten enda mer, tillegger han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: