Leverandøren tar fargekontrollen

Amcors trykkmetode er krevende – ikke minst når det gjelder fargenyanser. Tidligere ble denne oppgaven utført av trykkerne, som blandet rundt 500 tonn trykkfarger i året. Nå har bedriften valgt å benytte inplant management til fargeblandejobben. Løsningen innebærer at trykkfargeleverandøren deltar i den daglige driften på permanent basis. Sun Chemical har nå stasjonert tre personer i lokalene til Amcor Flexibles på permanent basis, skriver Packnews. Den nye ekstern ekspertisen i huset øker effektiviteten i vesentlig grad, sier direktør Pål Wikstrøm. – Vi er godt i gang og hittil har ordningen svart til forventningene. I tillegg skal vi etter hvert investere i det mest moderne utstyret som finnes på området, noe som vil øke sikkerheten og effektiviteten enda mer, tillegger han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: