Quark overtar xtension-utvikler

ALAPs produkter består av en rekke xtensions for Quark Xpress, der de mest kjente er Imposer Pro ocg Xpert Tools. – Quarks kjøp av ALAP er rent strategisk en ideell business-situasjon for begge selskaper, sier Linda Chase, fungerende dirsktør hos Quark. ALAPs populære verktøy kompletterer Quark Xpress og ger våre brukere adgang til mye nyttig verktøy. Du leser mer på www.quark.com og www.alap.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: