Quark overtar xtension-utvikler

ALAPs produkter består av en rekke xtensions for Quark Xpress, der de mest kjente er Imposer Pro ocg Xpert Tools. – Quarks kjøp av ALAP er rent strategisk en ideell business-situasjon for begge selskaper, sier Linda Chase, fungerende dirsktør hos Quark. ALAPs populære verktøy kompletterer Quark Xpress og ger våre brukere adgang til mye nyttig verktøy. Du leser mer på www.quark.com og www.alap.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: