Skianlegg med fals

Britiske Mountmaps har utviklet et skikart som ikke bare viser skiområde og løyper, men også topografien i 3D. Derfor er kartet falset i samsvar med det aktuelle terrenget. Kartet produseres i gjenvinningsklar plast og i et smidig format som passer i jakkelommen. – Vi utviklet dette kartet fordi skiområdene sjelden er flate, forteller Stephen Brittain, leder for Mountmaps. Skiområdene er ofte svært omfattende, og det er vanskelig å visualisere alt med vanlige skikart. Mange kjører seg bort, og mange områder ser mer utilgjengelige ut enn de i virkeligheten er. I øyeblikket tilbyr Mountmaps kart over fem skisteder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: