Kraftig økning i FSC-sertifiseringer

Miljøorganisasjonen Forest Stewardship Council rapporterer en økning i antallet utdelte sporbarhetssertifikater på 37 prosent på verdensbasis. Det totale antallet tildelte sertifikater i perioden april til oktober i år økte til 357, hvorav 58 er utstedt i Europa. Sertifiseringen øker også blant skogeiere og papirprodusenter. I september ble den hittil største sertifiseringen, på hele 5,5 millioner hektar skog, tildelt kanadiske Alberta Pacific Forest Industries.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: