Nikons 200D erstatter forgjengeren

Nikon D200 ble nylig lansert, et nytt digitalt systemkamera med 10 megapiksel brikke, som gir en bildeoppløsning på 3872 x 2592 piksler. I likhet med forgjengeren D100 er bildebrikken også her en CCD-basert DKS-sensor. Kameraet kan eksponere fem bilder i sekundet, og i samme sekvens kan det tas inntil 22 råformatbilder. LCD-skjermen er oppgradert til en 2,5 tommers utgave med 170 graders betraktningsvinkel. Det nye oppladbare litium-ionbatteriet EN-EL3e gir i følge Nikon en kapasitet på inntil 1800 bilder pr. ladning. Autofokussystemet Multicam 1000 gjør det mulig for fotografen å velge mellom elleve eller sju brede autofokuspunkter. Eksponeringsmålingen er identisk med den du finner i den kraftigere D2KS-modellen. Nikon D200 var i salg fra desember 2005.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: