Nikons 200D erstatter forgjengeren

Nikon D200 ble nylig lansert, et nytt digitalt systemkamera med 10 megapiksel brikke, som gir en bildeoppløsning på 3872 x 2592 piksler. I likhet med forgjengeren D100 er bildebrikken også her en CCD-basert DKS-sensor. Kameraet kan eksponere fem bilder i sekundet, og i samme sekvens kan det tas inntil 22 råformatbilder. LCD-skjermen er oppgradert til en 2,5 tommers utgave med 170 graders betraktningsvinkel. Det nye oppladbare litium-ionbatteriet EN-EL3e gir i følge Nikon en kapasitet på inntil 1800 bilder pr. ladning. Autofokussystemet Multicam 1000 gjør det mulig for fotografen å velge mellom elleve eller sju brede autofokuspunkter. Eksponeringsmålingen er identisk med den du finner i den kraftigere D2KS-modellen. Nikon D200 var i salg fra desember 2005.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *