Oppgradert B2-presse fra Sakurai

Sakurai introduserer nå sin offsetpresse OL 66SD i Europa. Denne kompakte B2-maskinen er basert på 66SI-modellen, som er mottatt positivt i markedet siden den ble introdusert for tre år siden. Den oppgraderte SD-modellen har fått dobbelt så store mottrykks- og overføringssylindere som 66SI. Det innebærer at maskinen kan trykke på tykkere materiale, med opptil 0,6 millimeters tykkelse. OL 66SD leveres i tre utgaver, med fire, fem eller seks farger. Som standard inngår automatisk plateskift, formatinstilling og vask av gummiduks- og mottrykkssylindere. Pressen kan benytte både 670 x 560 millimeters og 650 x 550 millimeters plater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: