Oppgradert B2-presse fra Sakurai

Sakurai introduserer nå sin offsetpresse OL 66SD i Europa. Denne kompakte B2-maskinen er basert på 66SI-modellen, som er mottatt positivt i markedet siden den ble introdusert for tre år siden. Den oppgraderte SD-modellen har fått dobbelt så store mottrykks- og overføringssylindere som 66SI. Det innebærer at maskinen kan trykke på tykkere materiale, med opptil 0,6 millimeters tykkelse. OL 66SD leveres i tre utgaver, med fire, fem eller seks farger. Som standard inngår automatisk plateskift, formatinstilling og vask av gummiduks- og mottrykkssylindere. Pressen kan benytte både 670 x 560 millimeters og 650 x 550 millimeters plater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: