Skaff deg nye Quark Xpress i betaversjon

Den nye versjonen av det velkjente sideombrekkingsingsprogrammet er nå sendt ut i beta-test. Og denne beta-testen kan alle få tak i, fordi Quark har lagt den ut for gratis nedlasting. Den nye versjonen forventes å bli lansert i løpet av andre kvartal i år, og vil sa være hundre prosent kompatibel med den nye Intel-prosessoren som sitter i Apples nyeste Mac’er. Hent deg en Beta-versjon av Quark Xpress 7.0 på denne linken:

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: