Orkla Media kutter 200?

Omorganiserings- og effektiviseringsprosessen omfatter 14 regionaviser. I følge nettavisen Propaganda ønsker ledelsen å sentralisere kundesenter, annonseproduksjon og sideproduksjon. Modellen skal være den samme som produksjonssenteret Berlingske Officin har i Danmark. Funksjonene som berøres av endringene omfatter i dag rundt 400 årsverk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: