Helios serverprodukter får nye versjonsnumre

PUBLISERT: 26 januar 2006
OPPDATERT: 26 januar

Samtlige programmer har nå fått tillegget UB, som i følge selskapet betyr «unbreakable». Serverytelsen er forbedret, og det er inkludert 80 nye funksjoner, deriblant en autentiseringsserver for autentisering av brukere, preflight-funksjon og støtte for Unicode og JPEG 2000. I serien inngår blant annet Webshare UB, Ethershare UB, PC Share UB, Image Server UB og PDF Handshake UB. – Tillegget UB, eller unbreakable, understreker at vår løsning er pålitelig og robust, sier Helmut Tschemernjak, administrerende direktør for Helios. Mange norske kunder benytter Helios server, og blant mer prestisjetunge brukere finnes USA Today, Le Figaro og Trinity Mirror. Web Share UB er Helios serververktøy for fjerntilgang, som på klientsiden fungerer med en vanlig nettleser. Her fokuseres sterkt på sikkerhet, derfor ligger grensesnittet mot kunden på en annen server enn filhåndteringen og lagringen. Dessuten inngår RSA-kryptert innlogging og støtte for HTTPS. Med Image Server og PDF Handshake som tillegg kan man skape forhåndsvisninger av dokumenter og skjermprøvetrykk av både PDF-filer og dokumenter fra Quark Xpress og Indesign. PDF Handshake benytter Callas løsning PDF Inspector, mens det også finnes støtte for å håndtere og arbeide med OPI-bilder. Arbeider man med variable data har Image Server nå fått støtte for XMP. Ethershare UB og PC Share UB er to fil- og printserverløsninger for Mac og Windows. De viktigste nyhetene er autentiseringsfunksjonen og Unicode-støtten, noe som blant annet eliminerer tegnproblemer mellom Mac og Windows.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768