Helios serverprodukter får nye versjonsnumre

Samtlige programmer har nå fått tillegget UB, som i følge selskapet betyr «unbreakable». Serverytelsen er forbedret, og det er inkludert 80 nye funksjoner, deriblant en autentiseringsserver for autentisering av brukere, preflight-funksjon og støtte for Unicode og JPEG 2000. I serien inngår blant annet Webshare UB, Ethershare UB, PC Share UB, Image Server UB og PDF Handshake UB. – Tillegget UB, eller unbreakable, understreker at vår løsning er pålitelig og robust, sier Helmut Tschemernjak, administrerende direktør for Helios. Mange norske kunder benytter Helios server, og blant mer prestisjetunge brukere finnes USA Today, Le Figaro og Trinity Mirror. Web Share UB er Helios serververktøy for fjerntilgang, som på klientsiden fungerer med en vanlig nettleser. Her fokuseres sterkt på sikkerhet, derfor ligger grensesnittet mot kunden på en annen server enn filhåndteringen og lagringen. Dessuten inngår RSA-kryptert innlogging og støtte for HTTPS. Med Image Server og PDF Handshake som tillegg kan man skape forhåndsvisninger av dokumenter og skjermprøvetrykk av både PDF-filer og dokumenter fra Quark Xpress og Indesign. PDF Handshake benytter Callas løsning PDF Inspector, mens det også finnes støtte for å håndtere og arbeide med OPI-bilder. Arbeider man med variable data har Image Server nå fått støtte for XMP. Ethershare UB og PC Share UB er to fil- og printserverløsninger for Mac og Windows. De viktigste nyhetene er autentiseringsfunksjonen og Unicode-støtten, noe som blant annet eliminerer tegnproblemer mellom Mac og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: