3 nye fra Pantone

Det første, Pantone huey, er beregnet på hobby-fotografer, desi gnere og bilde-entusiaster. Programvaren har ferdigdefinerte innstillinger og skal være enkelt i bruk. Pantone huey fungerer på Windows og Mac, er for en bruker og koster 990 pluss moms. Pris kr. 990,- + mva Noe mer avansert er Eye-One Display LT. Programvaren har i utgangspunktet ferdigdefinerte innstillinger, men også utvidede brukerdefinerte innstillinger. Fungerer på Windows og Mac, er for én bruker og koster 1 790 kroner pluss moms. Eye-One Display 2 Eye-One Display 2 passer de profesjonelle. Her gjør de brukerdefinerte innstillingene at du kan stille inn skjermen etter ønske og behov. Fungerer på Windows og Mac og kan brukes på flere monitorer. Prisen er 2 650 kroner pluss moms. Norsk leverandør er Luth & Co.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: