3 nye fra Pantone

Det første, Pantone huey, er beregnet på hobby-fotografer, desi gnere og bilde-entusiaster. Programvaren har ferdigdefinerte innstillinger og skal være enkelt i bruk. Pantone huey fungerer på Windows og Mac, er for en bruker og koster 990 pluss moms. Pris kr. 990,- + mva Noe mer avansert er Eye-One Display LT. Programvaren har i utgangspunktet ferdigdefinerte innstillinger, men også utvidede brukerdefinerte innstillinger. Fungerer på Windows og Mac, er for én bruker og koster 1 790 kroner pluss moms. Eye-One Display 2 Eye-One Display 2 passer de profesjonelle. Her gjør de brukerdefinerte innstillingene at du kan stille inn skjermen etter ønske og behov. Fungerer på Windows og Mac og kan brukes på flere monitorer. Prisen er 2 650 kroner pluss moms. Norsk leverandør er Luth & Co.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: