3 nye fra Pantone

Det første, Pantone huey, er beregnet på hobby-fotografer, desi gnere og bilde-entusiaster. Programvaren har ferdigdefinerte innstillinger og skal være enkelt i bruk. Pantone huey fungerer på Windows og Mac, er for en bruker og koster 990 pluss moms. Pris kr. 990,- + mva Noe mer avansert er Eye-One Display LT. Programvaren har i utgangspunktet ferdigdefinerte innstillinger, men også utvidede brukerdefinerte innstillinger. Fungerer på Windows og Mac, er for én bruker og koster 1 790 kroner pluss moms. Eye-One Display 2 Eye-One Display 2 passer de profesjonelle. Her gjør de brukerdefinerte innstillingene at du kan stille inn skjermen etter ønske og behov. Fungerer på Windows og Mac og kan brukes på flere monitorer. Prisen er 2 650 kroner pluss moms. Norsk leverandør er Luth & Co.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: