Fargestyring fra Canon og IGM

Under de to seminardagene hos Canon ble det frisket opp grunnprinsippene for fargestyring, og deltagerne fikk omsette teoriene i praksis i et aktuelt produksjonsmiljø hos Canon. Sammen viste Canon og IGM hvordan innstillingene bør gjøres i et Adobe CS2-miljø, og hvordan man setter opp utskriftsenhetene for å oppnå optimal fargegjengivelse. Med dette som utgangspunkt fikk deltagerne oppleve hvordan både storformatskrivere og CLC-maskiner fra Canon maktet å gjengi tilsvarende fargeresultater som offsettrykk og skjermvisning. I Canon er man opptatt av at det stadig kommer nye utfordringer med ny teknologi, og at mange bedrifter bruker mye tid og ressurser på å korrigere avvik mellom prøvetrykk og offsettrykk. Derfor tror de det er et stort behov for denne type kompetanseorienterte seminarer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: