Felles innsats i ferdiggjørings- og mailingmarkedet

Nystartede Innovative Mailing har etablert felles lokaler med Maskinsupport i Oslo, der de viser et bredt spekter av løsninger for etterbehandling og mailing fra felles demorom. Maskinsupport ble etablert av Tomas Sørli i 2002, og ble nylig valgt som hovedagent for ferdiggjøringsutstyr fra Duplo. Nystartede Innovative Mailing vil i hovedsak arbeide med mailingløsninger og ”on demand” bokproduksjon. Produktutvalget fra Duplo består blant annet av arksamlere, stift-/falseløsninger, duplikatorer, falsemaskiner og limfreseutstyr. Nytt av året er blant annet en intelligent arksamler og en falsemaskin som retter seg spesielt mot digitaltrykkmarkedet. Blant andre leverandører hos Maskinsupport finner vi Eurofold, Technifold, Creasematic og Nagano, mens limfreseutstyr fra Fastbind og konvolutteringsmaskiner fra Grützmacher System er på leverandørlisten til Innovative Mailing.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: