Felles innsats i ferdiggjørings- og mailingmarkedet

PUBLISERT: 3 februar 2006
OPPDATERT: 21 mars

Nystartede Innovative Mailing har etablert felles lokaler med Maskinsupport i Oslo, der de viser et bredt spekter av løsninger for etterbehandling og mailing fra felles demorom. Maskinsupport ble etablert av Tomas Sørli i 2002, og ble nylig valgt som hovedagent for ferdiggjøringsutstyr fra Duplo. Nystartede Innovative Mailing vil i hovedsak arbeide med mailingløsninger og ”on demand” bokproduksjon. Produktutvalget fra Duplo består blant annet av arksamlere, stift-/falseløsninger, duplikatorer, falsemaskiner og limfreseutstyr. Nytt av året er blant annet en intelligent arksamler og en falsemaskin som retter seg spesielt mot digitaltrykkmarkedet. Blant andre leverandører hos Maskinsupport finner vi Eurofold, Technifold, Creasematic og Nagano, mens limfreseutstyr fra Fastbind og konvolutteringsmaskiner fra Grützmacher System er på leverandørlisten til Innovative Mailing.

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri