Animasjonsfilm med spennende design

Aldri har verden sett en 3D-film med et så «grungy» undergrunnsuttrykk. Enhver plastikk og sukkertøy-preg som er så typisk for filmer fra Pixar og DreamWorks er slipt vekk med grov fil, her er det mørke, gamle, umoderne og skitne detaljer. Vold og blod og spy og gørr smøres utover i en satirisk, grafisk estetikk med underliggende harselering over Hollywoods voldsforherligende filmatiseringer. Slipp Jimmy fri benytter samme teknologi som Pixar og DreamWorks. Med på produksjonen er norske datakunstnere, samt utenlandske samarbeidspartnere med bakgrunn fra filmproduksjoner som Harry Potter, Batman Begins, Legenden om Narnia og Kingdom of Heaven. Filmen kombinerer også 3D- teknologi med tradisjonell todimensjonal tegnefilm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: