Animasjonsfilm med spennende design

Aldri har verden sett en 3D-film med et så «grungy» undergrunnsuttrykk. Enhver plastikk og sukkertøy-preg som er så typisk for filmer fra Pixar og DreamWorks er slipt vekk med grov fil, her er det mørke, gamle, umoderne og skitne detaljer. Vold og blod og spy og gørr smøres utover i en satirisk, grafisk estetikk med underliggende harselering over Hollywoods voldsforherligende filmatiseringer. Slipp Jimmy fri benytter samme teknologi som Pixar og DreamWorks. Med på produksjonen er norske datakunstnere, samt utenlandske samarbeidspartnere med bakgrunn fra filmproduksjoner som Harry Potter, Batman Begins, Legenden om Narnia og Kingdom of Heaven. Filmen kombinerer også 3D- teknologi med tradisjonell todimensjonal tegnefilm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: