Nordbook i Skien varsler permitteringer

Ifølge administrerende direktør ved Nordbook, Øystein Aarrestad, ligger det ikke noe dramatisk bak varslet om permitteringer. – For tiden lite å gjøre, noe som ikke er uvanlig i de første månedene av et nytt år. Vi har vært i tilsvarende situasjon tidligere og måttet foreta permitteringer. Men om det blir aktuelt denne gangen, er foreløpig noe uklart. Vi foretar en fortløpende vurdering av ordretilgangen og håper å unngå permitteringene, sier Aarrestad.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: