Nordbook i Skien varsler permitteringer

Ifølge administrerende direktør ved Nordbook, Øystein Aarrestad, ligger det ikke noe dramatisk bak varslet om permitteringer. – For tiden lite å gjøre, noe som ikke er uvanlig i de første månedene av et nytt år. Vi har vært i tilsvarende situasjon tidligere og måttet foreta permitteringer. Men om det blir aktuelt denne gangen, er foreløpig noe uklart. Vi foretar en fortløpende vurdering av ordretilgangen og håper å unngå permitteringene, sier Aarrestad.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: