Ny ubestrøket serie fra Papyrus

Samtidig med lansering av MultiColour lanserer Papyrus en ny serie ubestrøket papir under navnet Multidesign. Med tre nyanser, to overflater, 12 gramvekter (fra 70-350) og et stort utvalg konvolutter i de samme kvaliteter, blir det mye å velge i. Selv hevder MultiDesign at dette er Europas mest komplette sortiment av høykvalitets ubestrøket papir. Et av målene med den nye serien er å tilby en serie der kunden alltid finner egnet gramvekt og tilhørende konvolutter. Typiske bruksområder for MultiDesign er bøker, brosjyrer, forretningstrykksaker med brev, konvolutter, visittkort og minibrev. Det nye ubestrøkne papiret leveres i nyansene White, Natural og Ivory, og i overflatene Original og Smooth. Original gir litt mer papirfølelse, mens Smooth har en glattere overflate og gir bedre bildegjengivelse. Multidesign supplerer de eksisterende seriene MultiArt og MultiOffset.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: