Ny ubestrøket serie fra Papyrus

Samtidig med lansering av MultiColour lanserer Papyrus en ny serie ubestrøket papir under navnet Multidesign. Med tre nyanser, to overflater, 12 gramvekter (fra 70-350) og et stort utvalg konvolutter i de samme kvaliteter, blir det mye å velge i. Selv hevder MultiDesign at dette er Europas mest komplette sortiment av høykvalitets ubestrøket papir. Et av målene med den nye serien er å tilby en serie der kunden alltid finner egnet gramvekt og tilhørende konvolutter. Typiske bruksområder for MultiDesign er bøker, brosjyrer, forretningstrykksaker med brev, konvolutter, visittkort og minibrev. Det nye ubestrøkne papiret leveres i nyansene White, Natural og Ivory, og i overflatene Original og Smooth. Original gir litt mer papirfølelse, mens Smooth har en glattere overflate og gir bedre bildegjengivelse. Multidesign supplerer de eksisterende seriene MultiArt og MultiOffset.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: