Ny ubestrøket serie fra Papyrus

PUBLISERT: 10 februar 2006
OPPDATERT: 10 februar

Samtidig med lansering av MultiColour lanserer Papyrus en ny serie ubestrøket papir under navnet Multidesign. Med tre nyanser, to overflater, 12 gramvekter (fra 70-350) og et stort utvalg konvolutter i de samme kvaliteter, blir det mye å velge i. Selv hevder MultiDesign at dette er Europas mest komplette sortiment av høykvalitets ubestrøket papir. Et av målene med den nye serien er å tilby en serie der kunden alltid finner egnet gramvekt og tilhørende konvolutter. Typiske bruksområder for MultiDesign er bøker, brosjyrer, forretningstrykksaker med brev, konvolutter, visittkort og minibrev. Det nye ubestrøkne papiret leveres i nyansene White, Natural og Ivory, og i overflatene Original og Smooth. Original gir litt mer papirfølelse, mens Smooth har en glattere overflate og gir bedre bildegjengivelse. Multidesign supplerer de eksisterende seriene MultiArt og MultiOffset.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768