Nytt trykkeri i Høyanger

POW! Productions i Høyanger som fra før driver platestudio og webproduksjon har utvidet virksomheten til også å omfatte trykkeri. Nå har selskapet investert 350 000-400 000 kroner i nytt utstyr i det de overtar Fjord-Trykk AS som gikk i konkurs. – Da det ble klart at FjordTrykk ikke kunne drive videre alene, startet samtaler med Tore Birkhaug, som fram til i desember i fjor var trykkerisjef, om hvorvidt det var mulig å fortsette å drive et trykkeri i Høyanger, sier Bjarte Johansen, daglig leder av POW! Productions, til avisa Ytre Sogns nettutgave Høyangerportalen. Det nye trykkeriet ligger i Høyanger sentrum.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: