Opptur i Heidelberg

Heidelberg offentliggjorde nylig regnskapstallene for de første ni månedene av konsernets regnskapsår 2005/6. Resultatet var i perioden 67 mill. EUR, vesentlig bedre enn fjoråret, som i samme periode endte med et underskudd på 18 mill EUR. Konsernomsetningen nådde i perioden 2,44 mill. EUR, en økning på 9 prosent i forhold til året før. Konsernets styreformann Bernhard Schreier mener den positive utviklingen skyldes at den grafiske bransjen har stabilisert seg. – Selv om denne utviklingen ikke gir resultater i alle våre regioner ennå, er salg og resultater klart bedre enn foregående år, sier han. Innenfor forretningsområdet for trykkmaskiner økte Heidelberg salget med over ti prosent, til 2,13 mill. EUR. Ordreinngangen var i perioden 2,4 mill. EUR. For forretningsområdet Postpress nådde salget 271 mill. EUR, en stigning på 11% sammenlignet med året før. Konsernet forventer en moderat vekst for hele regnskapsåret 2005/6, med et årsresultat på omkring 61 mill. EUR.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: