Opptur i Heidelberg

Heidelberg offentliggjorde nylig regnskapstallene for de første ni månedene av konsernets regnskapsår 2005/6. Resultatet var i perioden 67 mill. EUR, vesentlig bedre enn fjoråret, som i samme periode endte med et underskudd på 18 mill EUR. Konsernomsetningen nådde i perioden 2,44 mill. EUR, en økning på 9 prosent i forhold til året før. Konsernets styreformann Bernhard Schreier mener den positive utviklingen skyldes at den grafiske bransjen har stabilisert seg. – Selv om denne utviklingen ikke gir resultater i alle våre regioner ennå, er salg og resultater klart bedre enn foregående år, sier han. Innenfor forretningsområdet for trykkmaskiner økte Heidelberg salget med over ti prosent, til 2,13 mill. EUR. Ordreinngangen var i perioden 2,4 mill. EUR. For forretningsområdet Postpress nådde salget 271 mill. EUR, en stigning på 11% sammenlignet med året før. Konsernet forventer en moderat vekst for hele regnskapsåret 2005/6, med et årsresultat på omkring 61 mill. EUR.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: